16. november – YATA Oslo søker ny podcastansvarlig!

Brenner du for utenriks-, forsvars-, og sikkerhetspolitikk? Synes du formidling av kunnskap, SoMe-strategi og administrasjon er spennende? Trives du med ansvar? Da er det kanskje deg vi ser etter!

YATA er en frivillig organisasjon for studenter, kadetter og unge yrkesaktive med interesse for utenriks-, forsvars-, og sikkerhetspolitikk. YATA Oslo er det største lokallaget i YATA Norge, og ved å bli podcastansvarlig hos oss, blir du del av et faglig og sosialt nettverk hvor du kan dyrke interessen for politiske spørsmål sammen med unge likesinnede.

Podcasten Konflikt ble startet opp våren 2021, og er nå inne i sin andre sesong. Episodene spilles inn av styremedlemmer, men vi trenger noen som kan ha hovedansvaret for podcasten.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som vet hva som engasjerer, har initiativ og gjennomføringsevne, og er mellom 18-35 år. Det stilles ingen formelle krav til erfaring og kunnskap, men du må ha interesse for YATAs fagområder, være samarbeidsvillig og kunne forplikte deg til vervet. Erfaring fra radio eller podcast, kommunikasjonsarbeid og kjennskap til redigering er positivt. Du må beherske norsk godt.

Som podcastansvarlig i YATA Oslo deltar du på månedlige styremøter og bidrar til styret med engasjement og idéer til arrangementer. Hovedansvaret ditt vil være å planlegge og gjennomføre sesong 3 av Konflikt i tett samarbeid med styreleder og øvrige familiemedlemmer, samt relevante arrangementer, slik som slippfest.

Vi ønsker deg som kan vie tid til YATA og som ønsker å bidra til å utvikle podcasten videre. Du bør helst være bosatt i eller rundt Oslo.

Hvordan søke?

Søknad og CV sendes i én PDF-fil til oslo@yata.no innen tirsdag 16.11 kl. 23.59. Søknader vurderes fortløpende. Intervjuer gjennomføres i uke 46 og 47, og alle vil få tilbakemelding innen 26.11.

Tiltredelse er januar 2022, men det er ønskelig at du deltar på aktivitet i regi av styret og følger de siste episodene av inneværende sesong for å bli kjent med styret og podcasten. Vervet løper frem til nytt styre velges under årsmøtet i juni 2022. Det er krav om medlemskap i YATA for å kunne sitte i styret til YATA Oslo.

Eventuelle spørsmål kan rettes til styreleder Mathea Reine-Nilsen på mathea@yata.no