19. april – Karrierekveld med YATA Trondheim

Er du interessert i utenriks-, forsvars- og sikkerhetspolitikk, og kunne tenkt deg å høre mer om jobbmuligheter knyttet til disse temaene? 19. april kl 18.00 arrangerer YATA Trondheim karrierekveld på handelshøyskolen. 

Hit kommer representanter fra Leger uten grenser, Sintef og Luftkrigsskolen for å snakke om mulighetene hos dem. 

Leger Uten Grenser er en nøytral og uavhengig medisinsk hjelpeorganisasjon som redder liv og lindrer nød. Hvert år jobber omtrent 39 000 lokale medarbeidere sammen med 3800 internasjonale feltarbeidere for å yte helsetjenester og humanitær hjelp til de med størst behov i over 70 land rundt om i verden. På det norske kontoret jobber de med å samle inn penger, rekruttere internasjonalt personale og spre kunnskap om humanitære spørsmål.

SINTEF er et av Europas største uavhengige forskningsinstitutter. De driver forskning innen teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap.
Hvert år utfører de flere tusen oppdrag, for små og store kunder. 

Luftkrigsskolen er en av Forsvarets tre krigsskoler, og utdanner offiserer til Luftforsvaret. Her kan man ta utdanning innenfor militære studier med fordypning i ledelse, luftmakt og militære operasjoner. De tilbyr en svært ettertraktet lederutdanning, hvor det er mulig å både ta bachelorgrad og årsstudium. 

Det vil bli servert pizza underveis i arrangementet, og kaffe og kaker etterpå! 

Klikk deg inn på linken for å komme til facebook arrangementet: Facebook