Bli medlem

BLI MEDLEM

YATA er nettverket for unge voksne med interesse og ambisjoner innen utenriks-, forsvars- og sikkerhetspolitikk. Vi er politisk uavhengige. Hos oss finner du folk med alle slags meninger om politikk og samfunn. De fleste medlemmer er studenter, kadetter og unge yrkesaktive i alderen 18-32 år. Målet vårt er at du skal få kunnskap, nettverk og muligheter til å utvikle interessen, studiene eller karrieren din.

Mange av våre arrangementer er åpne for alle, men vi har ekstra tilbud og muligheter for de som er medlem. Som medlem får du mest mulig ut av YATA!

Medlemskap i YATA Norge koster 50 kr per år. Du betaler enkelt med Vipps eller kort og blir umiddelbart registrert som medlem. Du forplikter deg ikke til noen aktiviteter eller ansvar i lokallaget ditt. Som medlem får du tilgang til alle YATA-aktiviteter.

  • Invitasjoner til lukkede medlemsarrangementer som spennende seminarer, kurs, bedrifts- og ambassadebesøk, eksklusive foredragsholdere og nettverkssamlinger
  • Mulighet til å delta på konferanser og studieturer i Norge og utlandet, i regi av YATA Norge eller vårt internasjonale nettverk
  • Sosiale arrangementer med andre medlemmer, YATA-alumni og venner av organisasjonen

Om oss

Vi er et nettverk for unge med interesse for utenriks- og sikkerhetspolitikk. Lokallag i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø og Kristiansand.

Kontakt

post@yata.no

YATA Norge c/o DNAK, Fridtjof Nansens plass 8, 0160 Oslo