Trondheim

YATA TRONDHEIM

I Norge sin eldste by finner du YATA Trondheim. Med NTNU og Luftkrigsskolen like i nærheten er vi så heldige å ha mange gode fagfolk og samarbeidspartnere vi kan lære svært mye av. I tillegg til månedlige foredrag og spennende arrangementer slik som krisesimulering, arrangerer vi hvert år en heldags konferanse ved navn Sikkerhetspolitisk dag hvor vi får inn en rekke fagfolk innen det sikkerhets-, forsvars- og utenrikspolitiske området. Vi er en utrolig engasjert gjeng som alltid ønsker å lære mer om dagsaktuelle og spennende temaer. Som del av vårt lokallag har du alltid et sted å snakke om utenriks,- forsvars og sikkerhetspolitikk!

Kommende arrangementer:

  • 13. oktober. Trusselbilde 2020 med PST
    Har du interesse for sikkerhetsutfordringer og vil høre mer om blant annet trusselen fra høyreekstremisme i Norge, eller utenlandsk etterretningsvirksomhet? Den 13 oktober arrangerer YATA-Trondheim foredrag sammen Per Marius Frost-Nielsen fra PST Trøndelag om det nasjonale trussebildet i Norge i 2020. Foredraget blir holdt på Graffi Midtbyen kl 19:00. Etter foredraget blir det åpnet forContinue reading «13. oktober. Trusselbilde 2020 med PST»

Om oss

Vi er et nettverk for unge med interesse for utenriks- og sikkerhetspolitikk. Lokallag i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø.

Kontakt

post@yata.no

YATA Norge c/o DNAK, Fridtjof Nansens plass 8, 0160 Oslo

Følg oss